Toleranta zero pentru gibonii care violat timp de patru ore o minora din Vaslui

0
63

In urma mediatizarii revoltatorului caz din Valeni- Vaslui, 200.000 de oameni au semnat petitia pentru arestarea celor 7 violatori din Vaslui.

Mai mult, deputatul Tudor Ciuhodaru lucreaza la un proiect prin care cei care abuzeaza sexual sa aiba pedepse duble, pana la 25 de inchisoare.

Nimeni nu poate sa creada drama, violenta, sindromul de stres postrumatic, complicatiile, oprobriul public pe care le sufera o astfel de persoana Vreau toleranta zero pentru astfel de abuzuri, vreau sa fie ferm pedepsit”, a spus deputatul de Vaslui.

Anul trecut in noiembrie, o tanara de 18 ani a fost chinuita pana a lesinat, apoi stropita cu alcool ca sa-si revina si violata din nou de suspecti. Marti, presedintele CSM a cerut Inspectiei Judiciare sa verifice daca au savarsit vreo abatere procurorii sau judecatorii din acest dosar care a indignat o tara intreaga.

Marturia unuia dintre indivizii acuzati ca au violat-o si batjocorit-o pe fata de 18 ani a indignat zeci de mii de oameni care au semnat o petitie online. Revolta cu atat mai mare cu cat cei sapte au fost lasati in libertate de magistrati care au considerat ca nu reprezinta un pericol public.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here