Toni Hritac, atacat pe la spate de “prefectul stripper”- “ Hritac este “Psoriazisul presei iesene” si cap al “Clanului sicilienilor din Dumesti”

0
88

Avocatul, Dragomir Tomaseschi, fost prefect al Iasului, continua sa pledeze de la bara opiniei publice si sa arunce cu declaratii defaimatoare in toti cei care au avut, direct sau tangential, contacte de rudenie, contractuale, de comisoane sau subordonare cu inculpatul Gheorghe Nichita, aceasta plaga de pe fata Iasului. Intr-o postare recenta, presarata cu greseli gramaticale, Tomaseschi se avanta in catalogari grotesti care il vizeaza pe Toni Hritac, redactorul sef al Ziarului de Iasi, facand referire directa la unele probleme de sanatate ale acestuia, dar si de sustinere sau acoperire mediatica a unor mafioti de genul procurorului Emilian Eva sau Mihai Sabaiduc, primarul comunei Dumesti, locul de bastina al lui Toni Hritac.
Cind presa tace despre infractiunile unui edil, atunci nu mai este vorba de politica editoriala interna, in care nu trebuie sa se amestece nimeni. Ci de lipsa deontologiei si chiar de compilcitate.
Ani in sir, m-am luptat sa fac cunoscute oamenilor din Iasi abuzurile inimaginabile ale primarului Nichita. Presa a tacut ca porcul in papusoi. Ziarul condus de Hritac publica reclama primita pe filiera nichitiana :”Iasul are prioritate.”
In realitate, Iasul nu a avut niciodata prioritate. Au avut prioritate doar interesele acestei infratiri dintre presa si primarie. Au avut prioritate doar interesele acestui Corleone din Dumesti, sat care l-a dat Romaniei si pe viitorul puscarias Emilian Eva, concediat cu suturi din DNA.
Neavind cu ce sa ma atace, Hritac m-a numit la rubrica sa de intimidare “Prefectul stripper”. Atita l-a dus pe el puterea de creatie: sa-mi puna o porecla placuta sponsorului, agramatului combinator Nichita.
Eu l-am numit si continuu sa-l numesc “Psoriazisul presei iesene”, cap al “Clanului sicilienilor din Dumesti”. Posteritatea va dovedi care nume este mai inspirat.
Pe domnul Psoriazis al presei nu l-a dus mintea sa vada lucrurile intr-o maniera curata. Daca Iasul nu l-ar fi avut pe amicul sau primar vreme de 12 ani, dezvoltarea economica fireasca ar fi adus prosperitate in toate domeniile. Inclusiv in presa“, este de parere Dragomir Tomaseschi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here