Tragedie la Iaşi. O tânără de 18 ani a murit electrocutată pentru un “selfie”

0
72

O adolescentă de 18 ani din Republica Moldova a murit în urma unui accident al cărei victimă a fost din cauza neglijenţei. Tânăra s-a urcat pe un vagon împreună cu o prietenă de 17 ani încercând să-şi facă fotografii cu telefoanele mobile.

Anna Ursu, elevă în Iaşi, la Liceul “Miron Costin”, a mers în după-amiaza zilei de vineri, 8 mai, împreună cu o colegă de 17 ani din Republica Moldova, elevă la acelaşi liceu, să se fotografieze pe vagoanele unui tren de marfă garat într-o staţie CFR de la marginea Iaşiului. Cele două adolescente s-au urcat pe tren fără să ia în considerare că linia electrificată, de 27.000 de volţi, se află sub tensiune. Au fost trântite pe platforma vagonului de descărcarea electrică puternică, iar hainele tinerei de 18 ani au luat chiar foc.

Accidentul a fost observat de un bărbat, aflat întâmplător în zonă, care a solicitat intervenţia echipajelor medicale. Cele două prietene au fost transportate de urgenţă la spital. Colega de 17 ani a Annei Ursu a scăpat cu răni minore. Situaţia tinerei de 18 ani a fost însă mult mai gravă. Arsurile puternice i-au afectat 50% din suprafaţa corpului, iar medicii de la Bucureşti nu au mai putut s-o salveze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here