Transagroplis, esecul de la Letcani. A 7-a licitatie pentru inchirierea boxelor din parcul de la marginea Iasului

0
62

Consiliul Judeţean Iaşi va organiza în data de 21 aprilie o nouă licitaţie cu strigare pentru închirierea unor celule de depozitare si a unor spaţii comerciale şi pentru birouri în cadrul parcului agroindustrial TransAgropolis.

Vor fi scoase la licitaţie 2 celule de depozitare cu suprafeţe de 92,2 mp, la un tarif de pornire de 2.0 euro/mp/lună și 16 de spaţii comerciale și pentru birouri cu suprafeţe cuprinse între 8,7 şi 30,3 mp, la un tarif de pornire de 1.5 euro/mp/lună. Înscrierile se pot face până pe data de 19 aprilie.

Au fost închiriate până acum 8 spații de depozitare cu temperatură controlată totalizând 624,9 mp, adică 77,2 % din totalul spațiului existent pentru depozitare la TransAgropolis. În ceea ce privește spațiile pentru birouri, au fost închiriate până acum 6 spații pentru birouri reprezentând 28,38%  (114,75 mp) din totalul spațiilor comerciale și pentru birouri.

Valoarea proiectului a fost de 18.75 milioane lei, din care 12.1 milioane lei finanţare europeană nerambursabilă. Grupul ţinţă al proiectului este reprezentat de producătorii agricoli din judeţul Iaşi, raionul Ungheni, raionul Făleşti şi din regiunea ucraineană Vinnytsia.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =