Transport de cosmar cu Fya Trans. Un zmeu al soselelor a pus in pericol vietile pasagerilor si le-a oferit un spectacol de pornografie audio

0
83

Camionagi nadusiti s-au mutat ca soferi de transport persoane pe microbuzele Fya Trans. Calatorii care au circulat in aceasta dupa-amiaza pe ruta Piatra Neamt-Iasi (cursa de ora 10.45), la bordul microbuzului cu numarul B 110 FYA, au trait un adevarat cosmar. Un zmeu al soselelor, angajat de Fyatrans pe post de sofer, a reusit sa le intoarca matele pe dos celor 20 de pasageri, care s-au rugat sa ajunga cu bine la destinatie, din cauza unui transport care preznta toate elementele de nesiguranta. Zmeul cu carte de munca la Fyatrans a condus 130 de kilometri incalcand reguli de circulatie, norme de bun simt si regulamente interne ale firmei. A plecat in tromba din autogara din Piatra Neamt, suparat pe calatorii care si-au luat bilete din autogara, si nu de la el, si a continuat cu depasirile pe linie continua, franele bruste, a vorbit la telefon in trafic si a circulat cu 80 km/h in localitati, iar graba acestui geambas a culminat cu folosirea in exces si la volum maxim unei statii radio, care a poluat fonic pasagerii timp de aproape 3 ore, atat prin fasaiturile, paraiturile si pocniturile specifice, cat si prin limbajul colorat al celorlalti participanti la trafic care aveau astfel de statii sau detectoare radar in dotare, acestia fiind live, in direct cu urechile a 20 de calatori, majoritatea femei, prin grija unei nesimtit de sofer.

In primul rand, folosirea unei statii antiradar pe un mijloc de transport persoane este interzisa, in al doilea rand acest lucru este specific camionagiilor sau celor care circula in regim privat, nu celor care fac transport regulat de persoane. Pe de alta parte, folosirea unei astfel de statii este specifica soferilor rudimentari care nu au auzit de aplicatii de tip  Waze, iar gestul este unul tipic pentru camionagii asudati care arunca cauciucurile explodate, peturile si resturile de mancare pe marginea drumului sau prin paduri, “la dos”, sau a sefilor de maturatori care ies la curatat orasul la 4 dimineata, cu statiile la refuz crezand ca sunt cineva.

Platesti o cursa, nu pentru ca un individ fara educatie, obsedat de MCV-uri,  sa se joace cu viata si cu nervii tai, ci pentru a ajunge in siguranta la destinatie si in conditii de minim confort”, a rabufnit una dintre pasagere.

Ii dorim patronului de la Fya Trans sa isi trimita sotia si copiii intr-o calatorie cu un astfel de sofer de microbuz din subordine, si sa auda prin statie, timp de 3 ore, numai “te f..t in gura” sau “iti dau la m…e”. Cam asta i-au urat azi si calatorii din microbuzul B 110 FYA.

Reporterii AgoraPress au incercat sa ia legatura cu administratorii acestei companii de transport, dar la capatul firului (tel.0754208080) nu a raspuns nimeni.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here