Transportul public din Iasi ar putea fi restrictionat in totalitate

0
55

Primăria Iași ar putea lua decizia de a opri total transportul public local pe o perioadă de 14 zile. Primarul Mihai Chirica a declarat pentru „Ziarul de Iași” că această opțiune este luată în calcul, dar încă nu este o decizie în acest sens.

Monitorizăm în mod special transportul public. Voi face și un apel filmat să înțeleagă lumea că este nevoie să ne concentrăm în vederea eliminării oricărui contact fizic între noi și oricare altă persoană, indiferent cine este persoana respectivă. Dacă se înțelege bine, dacă nu, vom intra într-o altă etapă de restricționare.Iau în calcul destul de serios să propun restricționarea totală a transportului public pe perioada următoarelor 14 zile ”, a spus primarul.

În transportul local, restricțiile actuale vizează anumite intervale orare în care autobuzele și tramvaiele circulă în condiții normale (5:00 – 8:00, 15:30 – 18:00 și, cu efective reduse în intervalul 21:00 – 22:45). În același timp, Primăria a introdus curse speciale pentru personalul medical și angajații complexului ERA. (M.G.)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 85 = 88