Trei ore fara gaze naturale in Galata si Mircea cel Batran

0
76

În vederea cuplării unor noi conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale din municipiul Iaşi, E.ON Distribuţie România este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale joi, 12 mai, începând cu ora 12.00, pentru consumatori de pe mai multe străzi. Vor fi afectaţi ieşenii care locuiesc pe străzile: Cicoarei, şos. Galata, Cărămidari, Podişului, Urcuşului, Arh. Berindei, F-dac Arh. Berindei, Str-la Arh. Berindei, Alunişului, Făgetului, Vasile Urechia, Calea Galata, Pantelimon Halipa, Petru Şchiopu, Anton Crihan, Crişului, Vămăşoaia, Cerna, Mircea cel Bătrîn, Al. Mircea cel Bătrîn, Hatman Şendrea şi Lotrului.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here