Tudor Vericeanu, umilit public dar cu orgoliul neatins. Vezi ce apelative a primit din partea lui Mihai Chirica

0
82

Arhitectul şef al Iaşului, Tudor Vericeanu, a fost descris, fara cusur, de primarul interimar, Mihai Chirica, fiindu-i aruncate in fata, in sedinta ordinara de Consiliu Local, tot felul de apelative, de la incompetent pana la prost crescut. Arhitectul sef a incasat jignire dupa jignire, s-a inrosit ca un lipovean, dar nu a ripostat, in ciuda indemnurilor de pe margine, pe care i le-au adresat consilierii, precum spectatorii unei lupte cu cocosi. „Am constat cu tristeţe, modalitatea total iresponsabilă în care arhitectul şef şi-a derulat activitatea, fără să urmărească elementele minimale de legalitate atunci când îşi exercită atribuţiile de arhitect şef, ceea ce îmi întăreşte şi mai mult convingerea că dumnealui nu-şi poate continua activitatea  în cadrul Direcţiei de Urbanism. Nu poţi să stai ani de zile fără să urmăreşti elementele minimale de legalitate ale singurei legi pe care ar trebui să o ştii dumnezeieşte, şi să mai ai pretenţia să arăţi cu degetul spre alţii. Asta vizează şi elemente de bună creştere şi de moralitate, şi de profesionalism, toate nuanţate într-o zonă în care Iaşul avea mari pretenţii. Noi, toţi cei care ne-am ocupat de urbanism, am fost uşor înşelaţi de modalitatea iresponsabilă în care arhitectul şef şi-a desfăşurat activitatea pe parcursul mai multor ani”, a spus Mihai Chirica.

Edilul a mai afirmat ca principala cauza pentru ca insista asupra demisiei lui Tudor Vericeanu, sotul deputatei PSD, Cristina Nechita, este data de conditiile de ilegalitate in care acesta si-a desfasurat mandatul la sefia Institutiei Arhitectului Sef.

Vericeanu ţine cu dinţii de scaun şi la fiecare analiză pe care o fac în Direcţia de Urbanism, tot rămân stupefiat de nivelul lui de incompetenţă. Nu este o chestiune personală, mai ales având în vedere că soţia dumnealui este membru al PSD, deputat de Iaşi, deci aş avea o motivaţie în plus să nu o fac, dar nu pot să trec cu vederea faptul că activitatea de acolo nu se desfăşoară nici măcar în condiţii de legalitate, sub conducerea lui”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here