Uite cine fura evenimentele lui Dascalu! Plagiat la Little Texas. Unde nu-i marketing, nici Fiterman nu cere!

0
76

Familia Fiterman a angajat la Complexul Little Texas o armată de mici plagiatori, de genul premierului Ponta. Plătiţi regeşte, dar cu lipsuri elementare în ce priveşte o campanie de promovare, şefii de sală de la Little Texas, transformaţi peste noapte în experţi de marketing, au însăilat un revelion tras la indigou după cel organizat de Palas Congress Hall. Pentru a evidentia cât mai fidel acest furt grosolan, vom reda „în oglindă„ prezentarea celor două evenimente, unul, cel de la Palas, anunţat încă de luna trecută, iar cel de la Little Texas, lansat abia în această săptămână
„Congress Hall, din ansamblul urbanistic Palas, îi invită pe toţi ieşenii şi nu numai să petreacă un Revelion de poveste în atmosfera cosmopolită a oraşului New York. În cadrul elegant al Atriumului Palas Mall, invitaţii vor avea ocazia unică de a sărbători trecerea dintre ani ca în Times Square, cel mai vizitat obiectiv turistic din lume, şi de a cânta la miezul nopţii hitul „New York, New York!”. Programul include nenumărate surprize, într-un spectacol ca pe Broadway: momente de jazz, muzică live, animatori, statui vivante, explozie de confetti şi tombolă cu premii tematice. Eleganţa unei petreceri speciale se remarcă şi în meniul de Revelion. Congress Hall propune preparate sofisticate şi gustări rafinate, din gastronomia internaţională. Un bilet la petrecerea de Revelion Congress Hall Palas este în valoare de 340 de lei, iar grupurile mai mari de zece membri vor beneficia de un discount, preţul fiind de 320 de lei/persoană” prezentarea Revelionului la Palas Mall.

şi

„La Little Texas petrece Revelion 2015 înconjurat de pasiunea, energia și eleganța spectacolelor de pe Broadway! Celebrăm noaptea dintre ani cu două petreceri impresionante, fiecare cu detalii atent gândite pentru a vă transpune într-o lume fascinantă!
Intră în noul an învăluit de magia şi eleganţa fascinantă a Broadway-ului!
Glen Rose Ballroom, noua sală de evenimente de la Little Texas, care impresionează prin designul şi elementele decorative unice, în tonuri calde de auriu, dar și prin dotările de excepție, va fi scena glamour pe care se va desfășura spectacolul nopții de Revelion.
Covorul roşu, luminile, decorurile speciale şi un meniu pregătit cu pasiune pentru arta culinară vor întregi cadrul unei petrececeri memorabile.
Întregul spectacol va fi completat de exuberanţa momentelor live de jazz și soft blues și de pasiunea dansurilor de societate în reprezentația impecabilă a trupei The Sky. Preț: 350 lei/persoană
Îndrăznește să petreci un Revelion plin de pasiune și energie, într-un decor autentic american!”, prezentarea Revelion „Little Texas”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here