Uite cine pe cine controleaza! Controale lipsite de transparenta in cluburile prietenilor sau actionarilor din institutiile publice iesene

1
64

Începând de astazi, 2 noiembrie 2015, „institutiile abilitate ale statului” au inceput inventarierea tuturor locaţiilor din Iaşi în care se desfăşoară activităţi similare cu cea care a provocat tragicul eveniment de la Bucureşti. Astfel, timp de o săptămână, o comisie mixtă, compusă din toate „instituţiile avizatoare”, vor trece în revistă dacă societăţile comerciale care funcţionează sau nu în temeiul legii. Acest plan de verificare este coordonat de Primăria Iaşi, dar ducerea lui la indeplinire este foarte suspecta in conditiile in care accesul presei la aceste actiuni nu este dorit.
Rezultatele acestor controale le vom face publice printr-o conferinţă de presă la sfârşitul acestei săptămâni. Toate societăţile comerciale care nu îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege privind autorizarea de funcţionare şi toate celelalte autorizaţii în temeiul legii, vor fi făcute public unde sunt, cine sunt şi ce măsuri s-au impus asupra lor”, a declarat Mihai Chirica, primarul interimar al Iaşului.
Din comisia care va efectua aceste controale fac parte reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Poliţiei Locale, Primăriei Iaşi, Poliţiei Municipiului Iaşi, Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, Direcţiei Sanitar Veterinară Iaşi.

1 COMMENT

  1. Salut!
    Ar trebui sa vedem ce legaturi are Chirica cu clubul Piata Unirii si cum au reusit sa sparga tot in interior fara ca cineva sa se sesizeze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here