Clubul „La Baza” isi suspenda activitatea de frica unui incediu. „Am fost ignoranți și în consecință iresponsabili. Am avut noroc”

0
67

Dupa tragedia de vineri din Club Colectiv din Bucuresti, unul dintre cluburile cele mai cautate din Iasi pune lacat pe usa. iesene Administratorii Clubului „La Baza” au anuntat astazi, pe pagina de facebook, ca vor sista actviitatea localului si vor anula evenimentele programate, ca o consecinta a evenimentelor tragice din Club Colectiv. Totodata, administratorii clubului au tinut sa precizeze faptul ca barul La Bază nu este certificat cu risc minim de incendiu.
Nu avem autorizație de la ISU. în schimb avem aviz ISU pentru modificările din locație necesare pentru a preveni și a minimiza riscul. Pentru a ne apuca de modernizare trebuie să obținem autorizația de construcție, dosar depus dar ce s-a întins enorm de mult timp (> 1an). E de precizat că am fost tratați decent și cinstit de către autorități (chiar fără “pile”), durata fiind influențată pe de o parte de birocrația din România, pe de altă parte și din vina noastră. Așadar am făcut toate demersurile pentru a îndrepta situația.
Totuși am decis că vom suspenda activitatea barului și vom anula evenimentele programate, toate acestea până când vom face modernizările cerute și vom avea garanția celor de la ISU că nu reprezetam un pericol. Estimarea noastră 2-3 luni, dar nu ştim sigur. Ce putem spune? Deși avem 2 ieșiri separate, una chiar dublă, stingătoare etc, considerăm că am fost ignoranți și în consecință iresponsabili. Am avut noroc. Nu vrem să mai punem pe nimeni în pericol, chiar dacă legea permite acest lucru.
P.S. Nu suspendăm activitatea de ochii controalelor anunțate. Au mai fost, au numerele noastre de contact și suntem disponibili în fiecare zi de dimineață până seara”, anunta administratorii clubului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here