Uite cum stationeaza primul contravenient al Iasului. Bulevard blocat doua ore de masina lui Chirica

1
71

O banda de circulatie a celui mai popular bulevard din Iasi a fost blocata mai bine de o ora jumate de masina de serviciu a primarului Mihai Chirica. Invitat sa tina un speech la un congres de istorie gazduit de Universitatea „Al. I. Cuza”, edilul si-a permis aroganta de a lasa masina direct in strada, in dreptul intrarii principale in institutia de invatamant. Astfel, intre orele 10.30-12.00, cu aproximatie, edilul i-a lasat ordin soferului Ciprian, angajat prin dispozitie de primar, sa il astepte pe partea carosabila. Cate frigidere o fi primit cadou, doar el stie. Cert este ca  la capitolul amenzi, in timpul celor aproape doua ore in care contravenientul Mihai Chirica a mimat eruditia prin universitate, in Iasi nu a existat niciun politist cu vana care aplice legea.

Radu SEICARU

1 COMMENT

 1. Buna ziua, cu citeva zile inainte sa vina primarul, au fost puse hirtii pe parbrizele masinilor stationate pe trotuar, continind stampila si semnatura a Politiei Locale cu un
  mesaj de indepartare a autovehiculelor din zona incepind cu data de 1 iulie, pentru punerea apoi de marcaje
  rutiere.

  Noile marcaje rutiere trebuie sa insemne cilindri de fier pentru stoparea autovehiculelor de a mai sta pe trotuar, masini ce stau de cel putin 20 ani, in defavoarea pietonilor care si acum mearg si in strada.

  Ieri dupa-amiaza, in jurul orei 11, 1-07-2019, primarul Chirica a venit cu o echipa pe strada Drobeta 5, dar nici pina azi nu sa s-au ridicat masini si/sau amenajare a tevilor.

  Sau pus noi hirtii pentru data de 3 iulie, cea ce este o bataie de joc la adresa pietonilor, deci probabilitatea este mare de dare de mita din partea conducatorilor auto catre echipa primariei si catre politia rutiera pentru ca nu se explica de ce pe alte strazi sa terminat treaba cu luni in urma, si aici nu se iau masuri de ani de zile.

  Avem dreptul la informare privind programul ce trebuie derulat impotriva masinilor stationate pe trotuar si dorim ca o echipa de la presa sa se deplaseze in zona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here