Ultimele clipe ale Renatei Marin alaturi de sotul ei. “Dupa inmormatare, din reflex, am vrut sa-l sun sa vad unde este”

0
54

Intr-un mesaj de adio, plin de sensibilitate si durere, Renata Marin, sotia tatalui Andreei Marin, descrie ultimele clipe petrecute alaturi de sufletului ei pereche – Dan Marin.

Miercuri 2 martie la ora 23,30 sotul meu-sufletul meu pereche, jumătatea mea, dragostea vieții mele, a plecat pe aripi de îngeri. A luat cu el inima mea, lumina din ochi,veselia, bucuria și a lăsat în urmă o durere sfâșietoare. A plecat atât de fulgerător încât întoarsă de la înmormântare în casa noastră goală, un gând reflex mi-a venit in minte : să-l sun să vad unde e. Mult timp îl voi căuta prin casă, în locurile dragi nouă, prin somn pe perna de alături.

Am fost atât de fericiți, am trăit în 11 ani cât alții într-o întreagă viață. A fost bărbatul perfect: iubitor, atent, manierat, vesel, optimist, inteligent,cult,mărinimos, adora dansul,călătoriile și viața. Dumnezeu l-a iubit la fel de mult ca și mine, fiindcă i-a îndeplinit 2 mari dorințe: să se stingă în somn și în brațele femeii pe care a adorat-o. Împreună în pat uitându-ne la televizor, a întors capul către mine și a râs ( pentru ultima dată), a întors din nou fața către televizor, iar după câteva minute a lunecat în brațele mele adormit dar adormit pentru totdeauna, cu fața destinsă fără nici o grimasă. Nici eforturile mele nici ale medicilor de a-l resuscita nu l-au adus înapoi. Plecase pentru totdeauna către Dumnezeu fără chiar să știe.

Astăzi, într-o zi splendidă, cu o durere imensă în suflet, împreună cu toți pe care i-a iubit, care l-au iubit și respectat l-am condus pe ultimul drum pe acest pământ. Rămas bun dragostea mea, jumătatea sufletului meu! Călătorie plăcută și ușoară spre împărăția lui Dumnezeu! Te voi iubi mereu!”, a scris Renata Marin pe pagina de facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here