Ultimele zile in care te poti sa te bucuri de magia ghetii, la patinoarul Palas Ice!

0
68

Sezonul sporturilor de iarnă se apropie de final, iar dacă încă nu ai ajuns să te bucuri de gheață, te așteptăm la Palas Ice. Profită de ultimele zile în care mai poți să îți exersezi mișcările pe ringul înghețat! Nu uita că la Palas Ice poți să te înscrii și la cursurile de hochei sau la cele de patinaj, unde înveți elemente de bază.
Încă ai timp să te bucuri de sesiuni de distracție la singurul patinoar din Iași, Palas Ice. Programul este de luni până duminică, în intervalul orar 12.00 – 21.30, iar o sesiune de patinaj are 90 de minute. Prețul unui bilet pentru copii, cu vârsta de până la 14 ani, este de 15 lei și 25 de lei pentru adulți, iar patinele se pot închiria cu 20 de lei.
Dacă ești un patinator de excepție, iar pe gheață te simți liber și încrezător, vino la cursurile de hochei! În fiecare miercuri, de la ora 16.00, cei mai buni jucători se întâlnesc la Palas, unde încep cu o încălzire temeinică pe gheață, își testează dexteritatea pe patine prin mersul printre jaloane, își pun la încercare spiritul de echipă, iar partida de hochei începe. Taxa de participare este de 30 de lei, iar doritorii trebuie să dețină echipament special.
Dacă vrei doar să înveți să patinezi la nivel avansat, vino sâmbătă și duminica la cursuri! De la ora 09.30 are loc sesiunea pentru începători, iar de la 10.30 cea de avansați.
Venirea primăverii influențează buna funcționare a patinoarului. Dacă în zilele ce urmează temperaturile vor fi din ce în ce mai ridicate, Palas Ice se va închide. Ca să fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe pagina de Facebook!
Sună-ți prietenii și bucurați-vă de ultimele zile din sezonul de iarnă, la Palas Ice!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here