UMF Iasi construieste o cantină și spații de recreere în bibliotecă virtuală pe o suprafata de 16 mii mp, in centrul Iasului

0
64

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași are în derulare o licitație care presupune construirea unui nou imobil, în spatele sediului din Piața Națiunii, care va găzdui „o cantină și spații de recreere în bibliotecăă virtuală”. Valoarea contractului se ridică la aproape 50 milioane lei, iar firmele interesate pot depune oferte pe 13 mai.
UMF are în proprietate în zona Pieței Națiunii un teren cu o suprafață de circa 16.400 mp. Pentru noul imobil este rezervată o suprafață de aproape 1.000 mp. Pe acest teren se află acum mai multe construcții care vor fi demolate, conform apix.
Imobilul va avea 2 etaje: la parter va fi o sală de mase cu 132 de locuri, la etajul 1 vor fi 168 de locuri, iar, la etajul 2, vor fi spații de recreere și lectură în bibliotecă virtuală (142 de locuri), alături de spații tehnice. Funcțiunile propuse pe amplasament vor avea circuit închis și vor fi utilizate numai de studenții și de cadrele didactice de la UMF.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 + = 78