Un comisar în prag de impotenta, star porno pe rețelele de socializare

0
77

Comisarul șef al Gărzii Forestiere Suceava a ținut sa arate unei națiuni întregi, ca Mama Natura nu a fost deloc generoasa cu el. Scarbavnica arătare, pe numele de botez Mihai Gasparel (foto stanga), a ripostat în fata unui activist de mediu, arătându-și dotarea neinzestrata, în fata căreia ursii fug din păduri de ras, copacii falnici se apleacă sa. I acopere rușinea, iar femeia fuge de acasă după vreun pădurar viguros. Potrivit imaginilor apărute în spațiul public, imbecilul de care facem vorbire nici măcar nu este la curent cu igiena, nefiind epilat în zonele infime/intime. Practic, nu se vede puietul, din cauza padurii.

Mihai Gășpărel, șeful Gărzii Forestiere Suceava, i-a trimis o poză la bustul gol activistului de mediu Tiberiu Boșutar, poză însoțită de mesajul: „Unii își țin rotunjimile la soare. Te iubesc”.

Activistul a făcut publică poza după ce a aflat că Mihai Gășpărel ar urma să fie numit la șefia Gărzii Forestier Naționale (AICI).

Numirea politică a viitorului șef al Gărzii Forestiere Naționale aparține organizației PNL Suceava, condusă de Gheorghe Flutur. Aceasta ar urma să îl numească în funcție pe Mihai Gășpărel, șeful Gărzii Forestiere Suceava. În urma acestui troc politic, organizația PNL Suceava urmează să îl susțină pe Florin Cîțu la conducerea PNL.

La aflarea veștii că Mihai Gășpărel urmează să fie numit la conducerea Gărzii Forestiere Naționale, activistul de mediu Tiberiu Boșutar a prezentat mai multe discuții pe care le-a avut cu acesta.

Într-una din coversații, Mihai Gășpărel i-a trimis activistului o poză cu el însuși la bustul cu gol cu mesajul: „Unii își țin rotunjimile la soare. Te iubesc”. La care activistul i-a răspuns: „Pe asta cu Te iubesc o păstrez”. Gășpărel a replicat: „Asta este. Am scris o…De acum trebuie să o și dovedesc”.

Potrivit unui comunicat de presă, Gășpărel ar fi intenționat să trimită fotografia soției, nu lui Boșutar.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here