Un fermier din Iasi i-a cerut bani si sex unei studente de la Horticultura, promitandu-i ca-i pune pile la examene

0
58

Procurorii Parchetului Iași au trimis în judecată un iesean de 51 de ani pentru trafic de influență, după ce acesta a cerut bani și sex de la o studentă pentru a o ajuta să treacă examenele de la Facultatea de Horticultură.
In ianuarie 2017, mama studentei în vârstă de 22 de ani a mers să cumpere niște puieți de pomi fructiferi de la o fermă horticolă din localitatea Podu Iloaiei. Acolo a dat peste Constantin, inginer horticol si proprietar al ferme, care s-a oferit sa o ajute pe fată să treacă examenele, atunci cand a auzit ca fata femeii este studentă la Facultatea de Horticultura din cadrul Universității de Agronomie și Medicină Veterinară din Iași. Pentru acest lucru, patronul fermei a promis ca va apela la profesorii pe care-i cunoaște in cadrul USAMV Iasi. In prima instanta, fermierul i-a cerut si a primit 800 de euro ca să o ajute pe fata la examenele din sesiune. Dupa ce i-a luat banii, Constantin a uitat sa puna o vorba pe langa profesori. Mai mult, Constantin a trecut la avansuri sexuale pe facebook si i-a promis fetei ca partidele de sex i-ar asigura studentei calificative de excepție la examene. Tânăra și-a dat seama că totul nu a fost decât o minciună, asa ca a anunțat ofițerii Direcției Generale Anticorupție, iar fermierul a fost reținut pentru trafic de influență.
La începutul acestui an, procurorii au decis să-l trimită în judecată pe fermier, în stare de libertate, pentru trafic de influență.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + = 10