Un focar de Covid inchide 2 saptamani o sectie a Spitalului de Recuperare

0
54

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 noi focare Covid-19 pe raza municipiului Iasi. Astfel, la Secția Recuperare Neurologie a Spitalului Clinic de Recuperare au fost depistate pozitiv 10 persoane(3 pacienți și 7 cadre medicale). Pacienții au fost izolați în spital iar personalul la domiciliu. S-a decis sistarea internărilor pentru 2 săptămâni.
Un alt foca Covid a fost identificat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță – Pavilion administrative, acolo unde 5 persoane(3 personal sanitar și 2 alt personal) au fost depistate pozitiv. S-a dispus izolarea la domiciliu a personalului bolnav si s-a efectuat dezinfecția pavilionului.
Alti 7 pacienti au fost depistati pozitiv la Institutul de Psihiatrie Socola – Sectia VII Acuti. Au fost testate toti pacientii contacti si s-a dispus izolarea pacientilor pozitivi in zona rosie.
Un ultim focar de Covid a fost depistat la Spitalul Municipal de Urgențe Pașcani – Compartiment Primire Urgențe, acolo unde au fost depistate pozitiv 3 cadre medicale.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 + = 68