Un fost consilier local îşi terorizează vecinii. Bunuri vandalizate si vecini injurati si scuipati de familia Nedelcu. VIDEO

0
98

Adrian Nedelcu, fost consilier local şi lider de sindicat la RATP, este acuzat de vecinii săi de bloc de distrugerea unor bunuri. In săvârşirea acestor fapte, ex-consilierul a fost secondat de consoartă care, la rândul ei, şi-a înjurat şi scuipat vecinii, după care le-a aruncat bunurile pe casa scării. Intregul circ s-a terminat cu o plângere la Poliţie
Un fost consilier local şi lider de sindicat la RATP Iaşi este protagonistul, alături de consoarta sa, a unor scene de o violenţă extremă. Cei doi au fost surprinşi în cursul acestei luni în timp ce distrugeau bunurile unui vecin, pe care în prealabil le-au scos dintr-o magazie situată în blocul în care locuiesc, din cartierul Tătăraşi. Adrian Nedelcu, fost consilier local PSD, apare în imagini în timp ce loveşte cu piciorul aceste bunuri, în timp ce soţia sa, îmbrăcată cum îi stă bine unei gospodine, în capot şi şlapi chinezeşti de plastic, aruncă bunurile vecinului pe casa scării, iar apoi se apropie de vecinul care o filmează şi îl scuipă… direct în obiectiv. „Aşa înţelege familia Nedelcu Adrian şi Viorica să trateze bunurile vecinilor. La data de 8 septembrie 2016, au scos din spaţiul de depozitare al scării, din proprie iniţiativă, lucrurile unui alt vecin. Le-au aruncat pur şi simplu pe casa scării, după care au declarat la Poliţie că vecinul în cauză şi-a aruncat singur bunurile”, a declarat un vecin, care a filmat întreaga scenă. In imagini se vede clar cum fostul ales local, alături de soţie, distrug bunurile vecinului.
Mai mult, soţia consilierului se comportă ca o adevărată „doamnă” şi îl scuipă cu năduf pe vecinul care înregistra pasiv scenele violente.
Un consilier cu bube în cap
Adrian Nedelcu a fost consilier local in mandatul 2004-2008, acestuia luându-i locul pe listele PSD un alt lider de sindicat de la RATP, respectiv Vasile Sandu. Surprinzător este faptul că numele lui Adrian Nedelcu, cât şi declaraţia sa de avere sau de interse, lipsesc cu desăvârşire din lunga listă a consilierilor locali ale căror mandate s-au consumat în perioada 2000-2016, aflată încă pe site-ul Primăriei Iaşi. De numele acestui personaj au fost legate de-a lungul timpului mai multe scandaluri, de la ocuparea abuzivă a domeniului public, până la afişarea de postere deocheate în biroul său de la RATP, acolo unde a deţinut funcţia de lider al Sindicatului Liber Solidaritatea. Vecinul înjurat, scuipat şi prejudiciat de către familia Nedelcu, a făcut plângere la Poliţie. Anca Vajaiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, a refuzat sa faca public dosarul care il priveste pe acest consilier.
Sursa: evenimentul.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 1