Un nou proiect culinar international la Colegiul Tehnic „Ioan C. Stefănescu” din Iasi. Calatorie culinara alaturi de chef Fuad din Israel

0
50

În perioada 15-21 septembrie 2017, Chef Fuad Snudu din Abu Snan, Israel, îi va iniția pe elevii de la Ștefănescu în tainele bucătăriei internaționale, pornind, împreună cu aceștia, într-o călătorie culinară de excepție.

Profesor în arta culinară la Colegiul Ated și având 17 ani de experiență în gastronomie, Chef Fuad Snudu va lucra cu 10 elevi români, cărora le va furniza mai întâi elemente de teorie, pentru ca, mai apoi, aceștia să le pună în practică.

Antreprenor la o firmă de catering, Chef Fuad Snudu se arată încântat de această colaborare, ocazie cu care elevii noștri pot „fura” din experiența acestuia și își pot perfecționa stilul de lucru în bucătărie.

In cadrul acestui proiect, doua grupe de elevi ai colegiului nostru vor pregati preparate europene, sub indrumarea lui chef Fuad care, la randul sau, va fi introdus in tainele bucatariei traditionale romanesti“, a declarat director, prof. Liana Dolores Voinea, in cadrul festivitatii de deschidere a proiectului, care a avut loc in aceasta dimineata la cantina colegiului iesean.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =