Un nou traseu CTP. Transportul spre Miroslava si retur va fi asigurat cu curse regulate ale CTP

0
74

In cursul zilei de ieri a fost emis avizul privind elaborarea programului de transport comun intre Municipiul Iasi si comuna Miroslava.

„Edilul acestei comune ne roaga sa mergem cu transportul pana la capatul satului Vorovesti. Nu este foarte departe de sediul primariei Miroslava, asa ca vom analiza cum putem face acest lucru. Cursele regulate vor fi asigurate de catre Compania de Transport Public Iasi, prin mijloacele ei de transport. Mai avem inca 32 de autobuze de foarte buna calitate, in afara celor noi, pe care le putem utiliza pentru a asigura transportul public si pentru alti calatori din preajsa municipiului Iasi”, a spus primarul Mihai Chirica.

Totrodata, prin demararea acestui proiect, Primaria Iasi va incheia si un parteneriat prin Consiliul Local, privind repararea tronsonului de drum de la borna de coborare spre Miroslava, care nu este inventariat nici la Iasi si nici la Miroslava.  

Pentru extinderea transportului metropolitan este vizata in acest an si comuna Barnova, dar doar upa efectuarea de catre acest UAT a lucrarilor de modernizare a drumurilor comunale, pentru a nu se deprecia parcul auto al CTP.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here