Un nou tribut al iesenilor pentru echipa din Copou – tabelă de marcaj de peste 100.000 euro la Stadionul „Emil Alexandrescu”.

0
397

Primăria Municipiului Iași a finalizat licitația pentru achiziționarea unei noi tabele de marcaj pentru Stadionul „Emil Alexandrescu”. Procedura a atras două oferte și a fost câștigată de Eltek Multimedia SRL pentru o sumă de 431.983 lei fără TVA (514.059,77 lei cu TVA).
Tabela de marcaj va înlocui tabela existentă, care a fost recepționată în urmă cu 13 ani. Tabela electronică de marcaj are, printre altele, următoarele cerințe tehnice: utilizare în aer liber cu un nivel ridicat de protecție, panouri digitale, durată de funcționare de minimum 100.000 de ore, control video, suportarea reglării luminozității și cromaticii și posibilitatea de control la distanță.
Compania câștigătoare va asigura demontarea echipamentului existent, execuția montajului și refacerea instalațiilor.
Firma castigatoare face parte din portofoliul fugarului Sebastian Ghita
ELTEK Multimedia SRL este o companie romaneasca detinuta de AVITECH (88%), Andi Segal (CEO, 4%), Andrei Dobrica (CTO, 4%) si Viorel Biziru (Technical Manager, 4%). În data de 4 februarie 2021 însă, Andrei Dobrică decide să cedeze toate părțile sociale deținute către un anume Mădălin Andrei Aniculesei.SC Avitech Co SRL, este, de asemenea conform datelor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, deținută, în proporții egale, de oamenii de afaceri Anton Gabriel Roescu și Traian Valentin Dogaru. Primul dintre aceștia doi a fondat, în anul 2007, la Ploiești, compania SC 360 Revolution SRL, împreună cu fostul deputat PSD, Sebastian Ghita. Acesta din urmă controla 51% din societate, iar Anton Gabriel Roescu, 49 la sută. În 2011, fostul deputat PSD a decis să iasă din societate, cedându-i acțiunile unui anume Daniel Iulian Buduluș.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 2