Un sejur la Carnavalul de la Venetia, cadoul Palas Mall pentru indragostiti, de Valentine’s Day

0
69

Costume fastuoase, măşti spectaculoase, parade, concerte în aer liber, multă culoare şi o veritabilă întoarcere în timp. Aceasta este atmosfera de poveste de la Veneţia, unde un cuplu de îndrăgostiţi ar putea să îşi sărbătorească iubirea, dacă va face cumpărături din magazinele Palas Mall şi va participa la tombola cu premii.

Astfel, în perioada 3 – 14 februarie 2017, cei care vor face shopping în valoare de minimum 150 de lei din magazinele ansamblului Palas se pot înscrie la tombola campaniei „Dragoste la Veneţia”. Un client norocos va câştiga, prin tragere la sorţi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, un sejur pentru el şi jumătatea sa, la Carnavalul de la Veneţia, unde se vor bucura de experienţe unice.

În plus, zilnic, primii 210 de clienţi care depăşesc cuantumul de 150 de lei în periplul lor prin Palas Mall, vor fi răsfăţaţi cu premii dulci şi invitaţii la cafea pentru două persoane, la centrul de premiere din Atrium.

Pe 14 februarie, de Valentine’s Day, ansamblul Palas le-a pregătit îndrăgostiţilor un spectacol aparte. De la ora 18.00, vor avea ocazia să admire adevăratele opere de măiestrie realizate de hair stiliştii salonului L’Arte Donna Carina Beauty Center din Palas Mall. Evenimentul Artistic Vision va avea loc în Atrium. Pentru că cele mai frumoase cântece sunt cele dedicate iubirii, de la ora 19.00, ieşenii sunt invitaţi la recitalul susţinut de Henrick Solera, artist internaţional, muzician şi entertainer de origine suedeză, al cărui show combină stilul clasic al lui Frank Sinatra, cu cel contemporan al lui Michael Bublé.

Cei care doresc să se fotografieze împreună cu jumătatea lor, într-un cadru aparte, sunt aşteptaţi la In Love Photo Corner, în Atrium, în perioada 10 – 14 februarie.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here