Un senator sare gardul de zece ori pe zi pentru a intra in propria casa. După ce l-au lăsat fără curent, interlopii i-au sudat si poarta

0
73

Nu este vreun excentric, nu are o constituţie atletica si nici probleme psihice, dar sare gardul de fiecare data cand vrea sa intre sau sa iasa din curtea propriei case. Senatorul iesean, Ionel Agrigoroaie, are probleme din ce în ce mai mari cu vecinii săi romi. După ce acum o lună s-a trezit fără curent şi cu groapa săpată, acum vecinii i-au sudat poarta şi i-au demontat camerele de supraveghere montate pe locuinţă.
Scandalul a început după ce o familie de interlopi a cumpărat terenul pe care se află casa senatorului.
Vecinii senatorului Ionel Agrigoroaie i-au sudat poarta, supăraţi că acesta nu vrea să părăsească locuinţa în care aceştia susţin că stă ilegal.
Terenul pe care este construită casa senatorului Ionel Agrigoroaie ar aparţine, în parte, vecinilor. Senatorul a pierdut terenul din centrul Iaşiului, pe care şi-a ridicat casa, dar şi o parte din locuinţă după ce a fost executat silit pentru o datorie la bancă. Licitaţia a fost câştigată de membrii unui clan interlop.
Supăraţi că senatorul nu are de gând să se mute, acestia au demontat camerele de supraveghere, iar în urma cu câteva zile au taiat şi ţeava de alimentare cu gaz.
Acum o luna, membrii familiei interlopului Vandame au săpat şi o groapa în curtea senatorului, pe motiv ca vroiau să contruiască o toaletă.
Pentru că nu au găsit pe nimeni acasă, vecinii senatorului i-au lăsat pe uşa o notificare prin care îl înştiinţează că nu mai are ce căuta pe proprietatea lor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here