Un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Emi” îi poate salva viaţa unui copil de 2 ani

0
62

La nici doi ani, Emi Petrovici suferă de o maladie cumplită, care i-a atrofiat toţi muşchii şi îl împiedică să mănânce sau să respire normal. Pentru a nu-şi pierde suflul, băieţelul are nevoie urgent de un dispozitiv medical care să-i ventileze mecanic plămânii, dar care depăşeşte cu mult posibilităţile familiei: 11.000 de Euro. Până de curând, părinţii închiriau acest dispozitiv special de la o clinică românească, însă situaţia financiară precară i-a adus în imposibilitatea de a mai putea achita facturile lunare ca să îl poată ţine în viaţă pe băiat. Cuprinşi de teama de a nu-şi pierde copilul atât de devreme, aceştia au apelat la sprijinul Asociaţiei “Salvează o inimă”, care a demarat o campanie online de strângere de fonduri, în cadrul căreia câteva sute de oameni cu suflet mare i-au oferit o speranţă. Până la ora actuală, s-a strâns jumătatea din sumă.

În trecut, am mai demarat campanii de strângere de fonduri pentru trei copii cu diagnostic similar, am reuşit să le cumpărăm acest dispozitiv care îi ajută să respire, iar părinţii au fost foarte fericiţi că şi-au putut salva copilul. Este o bucurie nemărginită când observi că sute sau chiar mii de oameni se mobilizează să îţi ajute copilul, iar visul părinţilor de a-l salva pe Emi este foarte aproape de a fi realizat. Suntem la jumătatea drumului, iar românii au demonstrate de foarte multe ori că au un suflet de aur”, declară Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei “Salvează o inimă”.

Cum îl putem ajuta pe Emi?

Starea copilului se înrăutăţeşte de la o zi la alta, inima băiatului devine din ce în ce mai slabă, iar lupta de supravieţuire devine din ce în ce mai grea pentru Emi. Copilul va putea respire normal cu ajutorul aparatului Trilogy 100 de la Phillips, însă pentru a-l achiziţiona, părinţii mai au nevoie de 5.500 de Euro. Donaţiile pentru salvarea băieţelului pot fi făcute online (cu un card de credit sau prin Paypal), accesând platforma de donaţii Asociația “Salvează o inima”

Sediul social: sat Boscoteni Comuna Frumușica Jud.Botoșani

C.I.F: 31015982

E-mail: office@salveazaoinima.ro

Website: www.salveazaoinima.ro

Facebook: www.facebook.com/salveazaoinima

Telefon: 0752.753.540

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 − 44 =