Un week-end “royal”in Bucovina, imperiul echilibrului suprem, cu Impact FM

0
61

Esti satul de munca si ai uitat de gustul concediului, week-end-urile la peste au fost un fiasco, singura evadare din cotidian- iesitul la bere cu baietii, s-a lasat cu certuri conjugale, poluarea din oras iti incarca plamanii si urletele sefului, dorul de duca, lasă munca deoparte si hai in Bucovina!

Pentru ca meriti un week-end de rasfat, Impact FM te trimite la munte! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi, in fiecare joi, formularul de concurs de pe pagina Impact FM si sa raspunzi la telefon. Nu rata şansa oferita de Impact FM, de a castiga in fiecare joi un premiu cu plecare in Bucovina, in locatii elegante, linistite si incarcate de istorie si ospitalitate! Pleci vineri la munte si duminică seara te intorci acasă, incarcat de energie pozitiva si cu amintiri placute!

Impact FM emite in Suceava pe 107,2 FM, Iasi 88,4 FM, Vatra Dornei 91,4 FM si Gura Humorului 93,5 FM. Bucuria castigarii unui week-end in doi in Bucovina va fi impartasita cu cea mai dinamica echipa pe emisie reprezentata de Dorin Moldovan, Adrian Iacob, Anca Cretu, Valentin Darii, Ioana Rata, Ady Jara, Iulia Tita, Andrei Ciobanu, Catalina Coroama Rusu si Stefania Meslec.

Contul oficial de Facebook Impact FM este Impact Fm Romania, iar site-ul este  www.impactfm.ro.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here