Urgent Cargus, servicii mai proaste decat la Posta. O saptamana pentru livrarea unui colet, la cea mai rapida firma de curierat din tara

1
89

Urgent Cargus, una dintre cele mai bine cotate firme de curierat din Romania, isi bate joc de proprii clienti carora ar trebui sa le livereze produsele in termen de o zi de la preluarea comenzii. Mai multi ieseni s-au plans zilele acestea de faptul ca pachetele pe care trebuiau sa le primeasca in cursul zilei de joi, le vor ajunge la domicilii de abia in cursul saptamanii viitoare, iar motivul nu este legat de vreo cauza independenta de aceasta firma, ci doar de proasta gestionare a serviciului de curierat, din partea angajatilor care raspund de depozitul de la Iasi.

Trebuia sa primesc joi, cel tarziu, un colet prin Urgent Cargus. Nu am fost sunata deloc toata ziua, iar seara, pe la ora 19.30, in timp ce eram la serviciu, am fost sunata de un agent de livrari, cum ca mi-a ajuns comanda. In conditiile in care politica firmei spune ca nu pot sa livreze marfurile decat la adresa de domiciliu inscrisa in comanda de livrare, agentul mi-a spus ca nu poate sa imi aduca coletul la serviciu, dar poate sa mi-l aduca acasa a doua zi, fara nicio problema. A doua zi, surpriza, agentul mi-a spus ca a primit dispozitie de la sefii sai sa faca livrari numai pentru ziua in curs, coletele mai vechi urmand sa fie livrate sambata sau la inceputul saptamanii viitoare. Avem de primit marfa perisabila, care cu siguranta nu mai este buna la acest moment”, ne-a declarat Marta Debita, una dintre clientele prejudiciate de firma Urgent Cargus.

Femeia mai spune ca, in incercarea de a obtine o derogare de la aceasta dispozitie interna, a incercat sa sune la firma, dar toate liniile erau ocupate.

Ore intregi am incercat sa iau legatura cu cineva de la aceasta firma, dar nu am prins nicio linie libera. Nu pot sa faca fata comenzilor, pentru ca asa se intampla cand vrei sa acaparezi intreaga piata si te trezesti ca prostul ca nu o poti satisface, ba ca nu ai logistica necesara, ba ca angajezi tot felul de dobitoci care nu-si pot ordona propria viata, darmite sa gestioneze un astfel de serviciu”, a spus ieseanca care este hotarata sa reclame aceste derapaje la Protectia Consumatorului.

Cu serviciul standard de curierat intern Urgent Cargus, coletele voastre ajung la destinație a doua zi lucrătoare, oriunde pe teritoriul României”, este deviza Urgent Cargus.

1 COMMENT

  1. Buna ziua,
    Corect, este cea mai groaznica firma de transport cu care am lucrat.
    Mi-a fost solicitat de cineva sa-i trimit prin urgent cargus, am facut cea mai mare greseala de cand lucrez cu firme de curierat.
    Trebuiau sa se intoarca banii inapoi la mine(doar in plic ca ei traiesc in 1990 si nu au auzit de plasare in IBAN), am zis bine astept. Au venit sarbatorile si am luat CO, am zis nu-i nimic cand ma suna vin si ma vad cu curierul. Am lasat mesaj la ei ca insist sa fiu sunat. Surpriza, n-am fost sunat si cica a incercat sa vina de 2 ori iar acum trebuie sa merg la sediul lor din Magurele, din Bucuresti nu se pot ridica banii.
    Posta Romana e smecherie pe langa ei. N-ai cum sa faci asa ceva si sa existi pe piata, nu meriti. Sincer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here