USAMV Iași a lansat campania de preînscriere pentru admiterea 2021

0
64

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași (USAMV), în curând Universitatea pentru Științele Vieții ”Ion Ionescu de la Brad”, vine în ajutorul viitorilor candidați permițându-le completarea informațiilor necesare pentru preînscrierea la admitere, oferind un acces mai bun la oferta educațională și la familiarizarea cu procedurile de admitere on-line.

USAMV Iaşi pune la dispoziția elevilor de clasa a XII-a şi absolvenţilor de liceu interesaţi posibilitatea de preînscriere online începând de astăzi, 20 aprilie și până pe 30 iunie 2021.

Astfel, candidații care doresc să participe la concursul de admitere organizat de cele patru facultăţi ale USAMV Iaşi, atât pentru programele de studii de licență, cât şi de masterat au posibilitatea completării on-line a fișei de preînscriere. Concret, acest lucru poate fi realizat prin accesarea link-ului https://admitere.uaiasi.ro/ unde se regăsesc toate informațiile incluse în fișa de înscriere la concursul de admitere, dar şi toate detaliile despre condiţiile de admitere, înmatricularea olimpicilor şi numărul locurilor propuse pentru admiterea programată în intervalul 12 – 23 iulie 2021.

Prin preînscriere se urmăreşte reducerea eforturilor implicate de deplasarea până la sediul facultăţilor a candidaților, dar şi oferirea de informaţii importante în ceea ce priveşte oferta educaţională. Informații complete despre admiterea din acest an, de la USAMV Iaşi, pot fi consultate pe site-ul www.uaiasi.ro/admitere şi pe facebook la https://www.facebook.com/uaiasi/.

De asemenea, vă informăm că USAMV Iași va organiza ”Zile Porților Deschise” pe 28 și 29 aprilie, eveniment dedicat liceenilor care doresc să devină studenți ai USAMV Iași. Tinerii vor avea astfel posibilitatea vizionării de clipuri cu locațiile principale, Biblioteca, amfiteatrele, laboratoarele, Serele, Institutul de Cercetări pentru Agricultură și Mediu, dar și a Spitalului veterinar, a camerelor de cămin, a cantinei și a bazei sportive. Doritorii vor avea posibilitatea de a beneficia de asistență online cu întrebări și răspunsuri live de la studenți și profesori. Scopul principal al evenimentului este ca elevii să își poată creiona, din online, o idee despre cum va arată viața de student la USAMV Iași, condițiile de studiu, de cazare, dar și de practică.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here