Vasile Pușcașu își dorește un Iași sănătos, modern și prosper

0
50

Vasile Pușcașu, candidatul AUR la Consiliul Local, și-a exercitat azi dreptul de vot. Omul de afaceri s-a declarat încrezător în dorința ieșenilor de a alege oamenii competenți la cârma municipiului, astfel încât viața comunității să cunoască o îmbunătățire semnificativă în următorii ani.

„Am votat pentru un oraș sănătos și mai puțin poluat. Am votat pentru o echipă de consilieri locali bine pregătiți  profesional și cu multă experiență, pentru un oraș cu străzi asfaltate și un trafic descongestionat. Am votat pentru familia tradițională formată din tată bărbat și mamă femeie. Am votat pentru credință. Am votat pentru libertate!”, a declarat Vasile Pușcașu la ieșirea din secția de votare.

Fidel principiilor morale care i-au ghidat întreaga viață, Vasile Pușcașu a intrat în politică hotărât să-și pună în slujba ieșenilor capacitatea de a iniția și concretiza proiecte de succes, experiența managerială și devotamentul față de orașul în care s-a născut și s-a format profesional și familial. Prezența lui în Consiliul Local va fi un câștig pentru dezvoltarea și prestigiul  Iașului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here