Vatmanii fug pe capete de la Compania de Transport Public condusa de Cristi Stoica

0
62

Pe fondul plecarilor masive de personal din ultima perioada, Compania de Transport Public Iaşi recrutează candidaţi pentru şcolarizare în meseria de vatman. Persoanele interesate să obţină permis categoria Tv pot depune solicitările însoţite de CV şi xerocopii după următoarele documente: carte de identitate, permis de conducere, diploma de studii si certificate de calificare sau atestate profesionale, cazier rutier.

Condiţii obligatorii: vârsta minimă 24 ani; posesor permis conducere pe drumurile publice si studii minime de 10 clase şi curs calificare/scoală profesională.

In viziunea directorului CTP, Cristi Stoica, profilul ideal al candidatului pentru o functie de vatman trebuie sa sune cam asa: vatmanul trebuie sa aiba atenţie şi îndemânare, reactiile sa fie prompte, sa dea dovada de echilibru şi stăpânire de sine, de politeţe şi solicitudine, sa-si asume responsabilităţile, sa se adapteze la situaţii neprevăzute, precum si la stres şi oboseală, in cazul in care va fi nevoie sa faca ore suplimentare. Si pentru a nu cracni in front, candidatul ideal trebuie sa dea dovada de operativitate şi punctualitate.

Potentialii candidati la functia de vatman pot obtine relatii suplimentare la telefon 0332.404.709 sau la Serviciul de Management al Resurselor Umane din str.Silvestru, nr. 5.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here