Veolia asigura echipe suplimentare pentru interventii de urgenta la declansarea sezonului de incalzire 2016-2017

0
51

Dupa analiza temperaturilor inregistrate in ultimele nopti si a previziunilor meteorologice pentru urmatoarele zile, Veolia Energie Iasi va porni sezonul de incalzire 2016-2017 in ziua de sambata, 8 octombrie, in urma intrunirii conditiilor prevazute de Lege in acest sens (articolul 117 din Hotararea de Guvern 425/1994): vor fi trecut 3 zile consecutive cu temperatura medie exterioara mai mica de 10 grade Celsius in intervalul orar 18h00 – 06h00.
Echipele noastre din teren sunt pregatite pentru a porni incalzirea la acest sfarsit de saptamana: ca de obicei, vom lucra in regim de permanenta, 24/24 ore, cu echipe suplimentare dedicate interventiilor de urgenta, in caz ca apar avarii la instalatiile interioare ale clientilor. In primele zile dupa de la pornirea caldurii vom functiona cu CET Tudor, urmand ca, cel mai probabil miercuri, 12 octombrie, sa pornim centrala de productie de la Holboca“, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.
Cantitatea de combustibil de care va fi nevoie la iarna este asigurata (deja la CET Holboca exista in depozite peste 100 000 tone de carbune, urmand ca ultimele livrari pentru sezonul 2016-2017 sa aiba loc pana la sfarsitul acestei luni).
Toate punctele si modulele termice exploatate de Veolia functioneaza automat si incep sa furnizeze incalzire in momentul in care temperatura exterioara coboara sub 14 grade Celsius, asa cum este inregistrata de senzorii exteriori montati la fiecare punct/modul termic. Atunci cand temperatura exterioara depaseste 14 grade, punctele si modulele termice se opresc automat, in asa fel incat clientii sa beneficieze de incalzire exact cat este nevoie, in functie de duritatea climatica.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =