Veolia Energie Iasi a emis facturile ultimei luni in care iesenii au platit caldura la tariful din 2011

0
60

Veolia Energie Iasi a emis facturile aferente consumului lunii februarie 2017 către clienții ce au convenții individuale de plată, respectiv 10 000 de locuințe, adica circa 27% din apartamentele conectate la sistemul centralizat de termoficare.

În ceea ce privește căldura, din calculele puse la dispozitie în special de firmele de repartitoare de costuri sau de administrare imobile, media aritmetică a gigacaloriilor facturate în funcție de suprafața apartamentului, au rezultat consumurile medii la încălzire din tabelul atașat.

facturi februarie 2017

Precizăm că luna februarie 2017 este ultima în care prețul plătit de populație este cel stabilit în decembrie 2011. Începând cu luna martie 2017, ieșenii vor plăti 245,39 lei / Gcal cu TVA (cu 20 de lei mai putin decât tariful stabilit în 2011), în urma hotărârii aprobate de Consiliul Local în ședința extraordinară din 6 martie.

Îi rugăm pe locatarii ce nu primesc factura direct de la Veolia și ale căror costuri cu încălzirea sunt repartizate direct pe lista de întreținere de către asociații, în cazul în care constată că sumele ce le revin sunt cu mult mai mari decât mediile calculate de noi, să ne sesizeze acest lucru la Centrul de Apel non-stop gratuit 0 800 800 123, pe adresa de email iasi@veolia.com, pe pagina de Facebook facebook.com/veoliaenergieiasi sau la Biroul de Relații cu Clienții de la sediul nostru din Calea Chișinăului 25”, este apelul facut de reprezentantii Veolia Energie Iasi.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here