Veolia Energie Iaşi a încheiat sezonul de încălzire 2016-2017

0
70

Veolia Energie Iaşi îşi anunţă clienţii că, începand cu data de 28.04.2017 încheie în mod oficial sezonul de încălzire 2016 – 2017. Decizia a fost luată ca urmare a temperaturilor înregistrate în ultimele zile, dar şi având în vedere prognozele meteo pentru următoarea perioadă, fiind astfel îndeplinite condiţiile necesare pentru oprirea furnizării căldurii în sistem centralizat, conform H.G. 425/20.07.1994 – art.117.

Ȋn acest context, de la această dată, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Iaşi vor trece la schema de funcționare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toţi clienții din Municipiul Iaşi.

În perioada extrasezonului, Veolia Energie Iaşi va derula lucrări de mentenanță, reparații şi modernizare pentru echipamentele de producție, transport şi distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienţei energetice a sistemului centralizat din Municipiul Iaşi.

Compania rămâne la dispoziţia clienţilor săi prin Centrul de Apel non-stop apelabil la numerele 0 800 800 123, gratuit în toate rețelele de telefonie fixă. De asemenea, date alternative de contact: adresa de mail iasi@veolia.com sau Biroul Relaţii Clienți, din Calea Chişinăului, nr.25, etajul 1.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here