Expo&Burn se desfasoara, anul acesta, la Aeroportul Iasi. Evenimentul va avea loc in zilele de 29 si 30 aprilie

0
57

Weekend-ul acesta, Liga Studentilor de la Facultatea de Mecanica organizeaza „Expo&Burn 2k17”. Evenimentul se va desfasura in zilele de 29 si 30 aprilie a.c., pe vechea pista de la Aeroportul Iasi, incepand cu ora 10:00.
Suntem pasionati de mașini și din această pasiune s-a nascut mare parte dintre proiectele noastre. Cel mai important proiect este “Expo&Burn”, evenimentul care a ajuns deja la cea de-a noua editie, iar evoluția este una impresionanta. Crestem de la an la an, dovedind de fiecare data profesionalism si promtitudine. Anul trecut, am reusit sa adunam peste 18.000 de oameni, iar in acest an ne propunem sa trecem la un alt nivel”, au declarat organizatorii evenimentului.
Pe parcursul celor doua zile, vor fi expozitii de tuning si demonstratii de burnout, drift, dar si concursuri de indemanare, unde cei pasionati de masini vor putea sa isi incerce abilitatile intr-un mediu sigur si legal.
Aeroportul din Iaşi va asigura conditiile optime de siguranta si securitate pentru desfasurarea acestui eveniment. Au fost transmise comunicari catre organizatiile si institutiile colaboratoare, astfel incat informarea si masurile ce trebuie luate in astfel de situatii sa fie clare, sa nu apara incidente nedorite pe parcursul celor doua zile de demonstratii. Locul in care se desfasura evenimentul va fi vizibil delimitat, si facem apel la public sa respecte regulile si limitele impuse de organizatori”, au declarat reprezentantii Aeroportului International Iasi.
Evenimentul “Expo&Burn 2k17” cuprinde trei categorii:
1. DRIFT: La aceasta categorie, vor putea fi admirati cei mai de succes drifteri profesioniști din tara, majoritatea piloti atestati.
2. EXPO: La expozitie, vin anual pasionati din lumea auto care detin masini ce beneficiaza de modificari extraordinare. Aceasta proba atrage un numar impresionant de pasionati de tunnig in fiecare an.
3. INDEMANARE: La aceasta proba, toti soferii prezenti la eveniment se pot inscrie in competitie mai mica, ce presupune trecerea peste anumite obstacole. Participantii sunt
impartiti pe anumite categorii, in functie de motorizare si combustibil.
Inscrierile la probele de indemanare si Expo se mai pot face si astazi, 28 aprilie 2017, pana la ora 18:00, pe site-ul: www.lsm-iasi.ro
Evenimentul din acest weekend se adreseaza publicului larg, iar intrarea este libera.
Coordonarea va fi facuta de catre organizatorul evenimentului, Liga Studentilor de la Facultatea de Mecanica.
Regulile de siguranta si securitate trebuie respectate, avand in vedere proximitatea cu suprafetele de miscare ale Aeroportului Iasi – de pe pista noua, in imediata apropiere, decoland si aterizand aeronave, conform orarului de zbor obisnuit.
De asemenea, pentru a evita aglomerarea traficului rutier, recomandam participantilor sa foloseasca mijloacele de transport in comun (Autobuzul Linia 50: www.ratp-iasi.ro/trasee.html), biciclete, motociclete sau autoturismele proprii, in comun cu alte persoane interesate de eveniment.
Program: EXPO&BURN
Data : 29-30 Aprilie 2017
Locul desfasurarii evenimentului: vechea pista a Aeroportului Iasi
Sambata, 29 Aprilie
10-12 – antrenament drift (inscrieri proba indemanare)
12-15 – indemanare
15-18 – antrenament drift
18-19 – premiere proba de indemanare
Duminica, 30 Aprilie
10-12 – pregatirea traseului pentru probe
12-13 – parada masini expozitie pe pista
13-14 – premierea masinilor de la expozitie
14-18 – drift show
Accesul publicului este gratuit.
*Intrare: prin zona Aviatiei Utilitare
*Iesire: pe drumul perimetral, zona Unitatii Militare (Tatarasi)
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1