Veolia Energie Iaşi incepe „probele la rece” la instalatiile de incalzire

0
41

În intervalul luni, 31 august – marți, 6 octombrie, echipele Veolia vor derula probele de etanșeitate („la rece”) la instalațiile interioare de căldură ale blocurilor, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2015 – 2016.

Programarea probelor va fi trimisă pe email tuturor firmelor de administrare imobile din oraș. Cu cel mult 3 zile înainte de data programată, agenții comerciali ai Veolia vor anunța telefonic președintele sau administratorul fiecărei asociații de proprietari. De asemenea, locatarii vor fi informați prin anunțuri afișate la fiecare scară de bloc în ceea ce privește data la care imobilul respectiv este programat pentru probele „la rece”. „Pentru a evita eventualele incidente neplăcute (inundații etc), asociațiile care încă derulează lucrări la instalațiile interioare de încălzire ale blocurilor trebuie să ne anunțe în scris (prin reprezentanții legali) data la care estimează finalizarea lor, pentru a reprograma această acțiune la o data ulterioară, însă nu mai târziu de 11 octombrie”, a explicat Ana Maria Icătoiu, director comercial al Veolia Energie Iaşi.

Până în prezent, la CET Holboca au ajuns deja 65.000 tone de cărbune din cele 135.000 t comandate pentru sezonul de încălzire 2015 – 2016, care se adaugă la cele 32.000 t rămase pe stoc de iarnă trecută.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 86