Vesnicia s-a nascut in statiile de transport. 40 de minute de asteptare in statiile CTP si zile intregi pentru un raspuns

0
56

In cursul diminetii de vineri, 24 martie, calatorii care doreau sa ajunga din Dacia-Alexandru cel Bun în Podul Roş sau centru, au asteptat un autobuz 47 mai bine de 40 de minute. Revoltati de acest aspect, calatorii au sunat pe rand la numarul gratuit TelVerde pus la dispozitie de conducerea Companiei de de Transport Public (CTP) Iasi. Impasibil, dispecerul de la capatul firului a ascultat toate aceste reclamatii si a promis fiecaruia ca va fi contactat pentru a primi lamuriri cu privire la problema ridicata. Reporterii AgoraPress au sunat la randul lor la acest numar gratuit al companiei de transport iar „dipecerul Chiriac” ne-a spus că a preluat problema, o va aduce la cunostinta sefilor si ne va contacta. Astazi este miercuri, mai sunt doua zile si se face saptamana, iar dispecerul Chiriac probabil ca a ramas fara credit sau o fost dat afara.

Pentru a ne dumiri cum functioneaza aceasta cacialma numita Telverde, dar si pentru a ne dumiri de ce iesenii trebuie sa-si piarda cate un sfert de zi in statii, i-am contactat pe consilierii directorului CTP, Cristi Stoica, pentru a obtine un punct de vedere oficial, cu atat mai mult cu cat pe aceasta ruta, mijloacele de transport au fost suplimentate cu autobuze noi, ISUZU.

Problema este la cei de la Exploatare. Dar cel mai bine faceti o sesizare la TelVerde. Chiar sunt curios ce va raspunde, pentru ca din cate stiu, nu prea merge treaba acolo”, ne-a raspuns Cristi Albu, consilier CTP.

Curiozitatea acestui angajat confirma inca o data frictiunile din interiorul acestei gauri negre a administratiilor Simirad-Nichita-Chirica, lipsa de profesionalism a celor care s-au perindat pe la conducerea acestei regii de transport si interesul minor acordat imbunatatirii conditiilor de transport din Iasi.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here