Viaţa bate filmul! Directorul Cinematografului Victoria acuză”- “la padocul din Tomeşti sunt omorâţi anual 3000 de câini”

0
66

Declaratii cutremuratoare strecurate în “programele caiet”ale Cinematografului Victoria, de catre conducerea acestui obiectiv, respectiv fostul director RADEF Iasi, Constantin Hurjui, vin sa arunce o noua polemica asupra destinului cainilor fara stapan din Iasi si, eventual, sa tina deschis si sa accentueze un nou scandal.
Pornind de la o banala prezentare a unui film -„Ozzy – marea evadare”, conducerea cienmatografului arunca, intr-o doara, in coada prezentarii, faptul ca la padocul de la Tomesti sunt omorati anual in jur de 3000 de caini fara stapan.
O familie grijulie îşi duce căţelul la un adăpost, sperând să-i ofere cele mai bune condiţii în perioada când ei sunt plecaţi în concediu, Dar căţelul Ozzy ajunge, de fapt, la un „penitenciar” al căţeilor, de unde va organiza o mare evadare! Când oare se va organiza aşa ceva şi la Padocul din Iaşi, unde anual sunt omorâţi peste 3000 de câini (din rapoartele oficiale) şi nimeni nu ia atitudine ?!?”, se arata in programul transmis de catre Constantin Hurjui.
Modalitatea aleasa de directorul cinematografului aminteste de revolta persoanelor indezirabile ale regimului de dinainte de 89, care incercau sa si-o manifeste public prin intermediul unor mesaje cifrate ori canale publice de nisa. Este cunoscut faptul ca Hurjui, pus pe faras de noile schimbari administrative ale cinematografelor, s-a declarat dintotdeauna impotriva trecerii cinematografelor in administrarea Primariei Iasi si respectiv schimbarea functiunii acestora.
Vom continua să luptăm, alături de voi, ca cinematografele ieşene să existe şi să nu se transforme în parcări, filarmonici, teatre de revistă, discoteci sau alte bazaconii. Ne vom încăpăţâna să promovăm filmul românesc sub toate aspectele şi să vă prezentăm cele mai bune creaţii cinematografice europene. În 2017 vom încerca să nu mai rămânem datori, aşa cum s-a întâmplat în ultima vreme”, este un alt mesaj codat, transmis astazi de Constantin Hurjui.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here