Populism ieftin din partea clanului PMP. Afacerista Violeta Gaburici propune facilitati fiscale in interes personal

0
69

Consiliera locala PMP, Violeta Gaburici, a avut in plenul ultimei sedinte de CL de ieri, o interventie care o descalifica, ca de fiecare data, prin prisma faptului ca provenind din mediul antreprenorial, si-a permis sa aiba prima interventie la obiect, pe marginea unui proiect de hotarare, tocmai in ideea reducerii unor taxe si impozite pentru operatorii economici. Practic, din sutele de proiecte de hotarari care au vizat destinele acestui oras, analizate in acest prim mandat al ei, consiliera s-a rezumat numai la o simpla interpelare pe un proiect menit sa-i aduca un oarecare confort si bunastare financiara prin prisma afacerilor pe care le desfasoara.

Consilierii PMP vor vota acest proiect (n.r. proiectul prividn stabilirea taxelor si impozitelor locale), însă, cu menţiunea că PMP are în lucru un proiect de hotărâre pe care sperăm să-l depunem data viitoare, un proiect care vine in spijinul mediului de afaceri iesean. Vom propune o grilă de reducere procentuală a taxelor şi impozitelor pentru întreprinderile mici şi mijlocii care angajează resursă umană locală (n.r. este ştiut faptul că această doamnă deţine o fabrică de confecţii iar mâna de lucru provine exlusiv de la nivel local) şi, de asemenea, vom propune nişte facilităţi fiscale pentru investitorii care vor alege Iaşul ca destinaţie de business şi, în acelaşi timp, vom găsi soluţii pentru compensarea acestor sume care nu se vor mai încasa la bugetul lcoal, din alte încasări”, a spus Violeta Găburici.

Practic, pentru diminuarea taxelor pentru afacerile unor operatori economici, recte Violeta Găburici, gaura lasata astfel se va astupa tot din contribuţiile ieşenilor, ca susţinători pasivi ai unei clici de parveniti care hotarasc, de fiecare data, in favoarea interesului lor.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here