VIDEO. Alexia, fata cu mâinile amputate în cumplitul accident de la Pașcani, a lansat un nou videoclip

0
178

Alexia, fata de 16 ani căreia medicii i-au replantat mâinile în urma unui teribil accident de autocar,a lansat un nou videoclip, „Don’t Cry”, la un an de când a primit o nouă şansă la viaţă.
Acum un an, medicii au făcut scut în jurul ei, luptand pentru ca adolescenta sa aiba o viață normală. La momentul respectiv, medicul care a operat-o a mărturisit că adevăratul miracol a fost că fata a ajuns vie la spital, după ce ambele braţe i-au fost smulse în urma impactului.
Povestea Alexiei este povestea binelui care învinge. Copila cu bucle de aur a ajuns din mijlocul unei tragedii eroina unui basm în care minunile sunt posibile. După 12 luni de la accidentul înfiorător, Alexia ne bucură sufletele cu o nouă melodie – „Don’t Cry”, al cărui videoclip a fost filmat la Teatrul Național din Iași.

Alexia a fost accidentată grav după ce autocarul în care se afla alături de membrii ansamblului folcloric din care făcea parte s-a răsturnat într-o curbă la intrarea în municipiul Paşcani. Pasagerii se îndreptau spre Slobozia, pentru a participa la un festival. În urma accidentului din 17 decembrie, 27 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. (A.P.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here