VIDEO. Animale politice la Ciortesti! Candidatul PSD, atacat si amenintat de bodyguardul primaritei liberale, Alina Apostol

1
50

Incidentele din perioada electorala nu sunt cu nimic mai diferite fata de cele din anii ’90. Dezbaterile politice si schimburile de idei sunt inlocuite, acolo unde pasiunea este mare si IQ-ul mic, de corectii fizice. Asa s-a intamplat si in localitatea ieseana Ciortesti, acolo unde un candidat la functia de primar a fost agresat de consilierul personal al arogantei peneliste care ocupa in prezent functia de primar.

Potrivit PSD Iaşi, Costel Parfene, candidat al partidului la funcţia de primar al comunei Ciorteşti a fost bruscat şi înjurat, apoi lovit cu pumnul peste faţă de către Iulian Neculai, consilier personal al Alinei Apostol, primar PNL al comunei Ciorteşti. Incidentul s-a produs duminică după-amiază.

”Nu ştiu de la ce a pornit, nu am nici un amestec. E în afara programului, dar fiecare răspunde pentru faptele lui. Iulian Neculai este angajat al primăriei Ciorteşti, vorbim de un om cu rezultate bune în activitatea sa. Poate fi şi o problemă personală între cei doi. Se va desfăşura o anchetă a Poliţiei, vom vedea rezultatul, apoi stabilim dacă se impun şi alte măsuri”, a declarat  Alina Apostol.

Costel Parfene a anuntat politia prin 112 insa niciun echipaj din patea IPJ nu s a prezentat la fata locului, motivand ca reprezentantii de la nivel local au alte probleme de rezolvat .Consilierul personal al Alinei Apostol, angajat al Primariei Ciortesti, se numeste Iulian Neculai si este mai mult bodyguardul Alinei Apostol decat consilier personal, agresorul activand in cadrul clubului Scorpions.

Radu SEICARU

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here