VIDEO. O avocata a provocat un accident in Nicolina si a fugit de la locul faptei

0
73

A fost identificată persoana care se afla la volanul autoturismului implicat în coliziunea din Nicolina. Este vorba despre o femeie de 41 de ani, de profesie avocat, pe nume Alexandra Cioata. Avocata nu a fost reținută de polițiști. De asemenea, mașina acesteia, cu care a lovit motociclistul, a fost ridicată.
În imaginile surprinse de camrele de bord ale masinilor din zona si prezentate de ZDI se vede clar cum autoturismul Mercedes condus de către avocată loveste motocicleta, apoi derapează controlat după ce motociclistul lovește refugiul. Imediat dupa imact se vede cum avocata fuge dela locul accidentului fara ca macar vreo secunda sa aiba intentia de a opri pentru a vedea starea celui accidentat.

In momentul in care a fost invitată la Poliția Rutieră să facă declarații, individa a spus polițiștilor că nu a fost vorba despre nicio șicanare în trafic. De aici si pana la tentativa de ucidere a motociclistului sunt multe de spus.
La data de 30 mai, Biroul Rutier Iași a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în municipiul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti. La fata locului polițistii au stabilit faptul că un autoturism și un motociclu au intrat în coliziune. În urma accidentului conducătorul motociclului, un bărbatul, de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Conducătorul motociclului a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here