VIDEO. Consilierul local, Gabriel Harabagiu, implicat intr-un accident rutier cu victime, in Podul de Piatra

0
64

Gabriel Harabagiu, director al Casei de Cultura a Studentilor si consilier local PSD, a fost implicat in urma cu putin timp intr-un accident rutier ce a avut loc in zona Rond Podu de Piatra. In timp ce se deplasa la volanul autoturismului personal Nissan Qashqai, din zona b-dul Nicolae Iorga spre centru, a fost acrosat de un Mercedes condus de o soferita din Neamt care cauta Spitalul Arcadia …pe Splai Bahlui. In urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate in proportie de 40% si transportate apoi cu platforma in zona industriala pentru expertiza ITP. Peste pagubele materiale, in urma coliziunii au rezultat si doua victime care au fost trasportate la spital cu diferite leziuni, una dintre acestea fiind chiar fata consilierului local care se afla pe bancheta din spate a autoturismului.
Soferita care m-a lovit cu Mercedes-ul venea de la Gara catre Splai Bahlui. Eu veneam din Cantemir catre Podul de Piatra si cand am patruns in rond, atunci a tasnit prin fata mea. A fost atat de aproape incat nu am mai avut cum sa evit impactul. Din cate le-a spus si politistilor, soferita o transporta pe mama ei spre Spitalul Arcadia, dar era intr-o directie cu totul gresita. Eu eram cu fiica mea in masina. De la impact a fost stransa in centura care s-a blocat si acuza dureri de torace. A fost preluata de Ambulanta si transportata la Spitalul Sf. Maria”, ne-a spus consilierul local.
Potrivit acestuia, soferita vinovata de producerea accidentului, prin neacordare de prioritate, care a pus in pericol atat viata pasagerului din masina personala cat si pe cea a ocupantilor din masina consilierului, imediat dupa impact a iesit din masina si a inceput sa tipe la acesta ca …”de ce nu s-a uitat ca trece ea”. Pe numele soferitei, politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Vom reveni cu amanunte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here