VIDEO. Cosmarul Elenei, aproape de sfarsit. Urmeaza operatia la soldul stang

0
52

Din cauza malformatiilor la coloana cu care s-a nascut, Elena Petica a avut o copilarie trista, in care jucariile au fost inlocuite cu orteze, iar luni de zile salonul de spital i-a fost a doua casa. In octombrie anul trecut, copila a fost operata la soldul drept, iar radiografiile arata ca totul a decurs bine.
Visul Elenei de a deveni balerina a inceput sa prinda contur, dupa ce doctorul Alexandru Thiery, de la Spitalul Monza a asigurat-o ca a doua interventie chirurgicala, la soldul stang, o va ajuta sa merga normal, dupa perioada de recuperare. Cosmarul pe care l-a trait fetita in toti acesti ani se apropie cu pasi mari de sfarsit, singurul hop pe care trebuie sa-l treaca impreuna cu familia este strangerea sumei de 20.000 de lei, necesara pentru costurile operatiei si ale terapiilor de recuperare. In sprijinul familiei copilului a venit Asociatia “Salveaza o inima”, care a demarat campania online de strangere de fonduri, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/elena-petica/. Totodata, Asociatia a demarat si o campanie de strangere de fonduri prin SMS, iar cei care doresc sa o ajute o pot face prin trimiterea unui simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Elena”.
Simtim o bucurie foarte mare in suflet deoarece nu mai e mult timp pana cand fetita noastra va merge normal. Am trait vremuri foarte grele, in care sufletul ne era incarcat si veste buna pe care am primit-o dupa prima operatie ne-a luminat viata. Mai avem un singur test de trecut, dar costurile operatiei finale ne depasesc cu mult veniturile. Speram foarte mult ca oamenii sa ne ajute si acum, asa cum au facut-o pentru cealalta operatie si Bunul Dumnezeu sa le dea multa sanatate“, declara Ionela Petica, mama Elenei.
Asociatia “Salveaza o inima”, infiintata pe data de 17 decembrie 2012, a reusit sa salveze, pana in prezent, peste 50 de copii cu malformatii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociatie, s-au alaturat peste 40.000 de persoane si companii romanesti si internationale, inregistrandu-se pe platforma online donatii de peste 500.000 de Euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 37