VIDEO! Cum isi bat joc golanii de la DJPD Iasi, de drumurile din jurul Iasului. Asfalt turnat pe timp de ploaie, luat pe rotile masinilor

0
66

Angajatii Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, societate condusa de un obedient subaltern al lui Costel Alexe, au fost surprinsi in timp ce asfaltau in bataie de joc un drum judetean.

Practic, angajatii DJDP Iasi efectuau lucrari de plombare a drumul județeam 248A care face legătura între municipiul Iași și comuna Bârnova, pe timp de ploaie, in conditiile in care acel sector de drum a fost prins în programul anual de reabilitare.

Pe cale de consecinta, rotile autovehiculelor care au tranzitat zona au fost imbracate in covor asfaltic care s-a rulat practic pe cauciucuri.

Timp de două săptămâni, de când ne confruntăm cu lipsa completă a precipitațiilor, nu a fost nicio lucrare de reparare a drumurilor județene și tocmai ieri când au apărut primele averse de ploaie, muncitorii au ieșit să toarne asfalt. Sunt lucruri care pur și simplu frizează ridicolul. Dar, din păcate, este elementul esențial care caracterizează această guvernare locală a penalului Costel Alexe. Toate sunt făcute pe dos și în bătaie de joc. O bătaie de joc pe banii ieșenilor, care trebuie oprită urgent! Costel Alexe este un fel de Păcală al politicii de Bahlui. Când ar trebui să facă nu se întâmplă nimic, iar când ar trebui să aștepte, se apucă de lucru”, au declarat social democratii ieseni.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here