VIDEO. Jungla de noapte de la Ciric! Tentativa de crima si bataie cu scaune, de la o hartuire sexuala, in doua dintre cluburi

0
87

Acest weekend a fost unul insangerat in cluburile Skin si Tiky Viilige care functioneaza pe malurile lacurilor Ciric si Venetia. Doi bărbați au fost reținuți vineri noaptea, după o bătaia generală in clubul Skin. Din primele informaţii, conflictul a izbucnit după ce câţiva tineri au pipăit o fată în timp ce aceasta dansa. Tânăra s-a dus şi i-a spus despre „atingerile nepotrivite” iubitului ei, care era la masă cu alţi prieteni. Cele două grupuri de tineri au început să se bată cu ce le-a picat la îndemână, inclusiv cu scaune.

Urmare a imaginilor apărute in spațiul public conducerea IPJ Iasi a dispus efectuarea de verificari in vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun. Verificările sunte efectuate de către polițiștii Poliției Municipiului Iasi și Serviciului de Investigații Criminale Iasi”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

In cadrul cercetărilor au fost ridicate şi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, au fost identificaţi şi audiaţi martori, precum şi persoanele care ar fi fost implicate în conflict, scrie ziaruleiasi.ro.

Astfel, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Poliţiei Municipiului Iaşi şi Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi a rezultat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice între două grupuri de persoane s-a iscat un conflict spontan.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pana in prezent niciuna dintre persoane nu a depus plângere penală.

Tot in noaptea de 12 spre 13 iunie, politistii au fost solicitati sa intervina intr-un alt club din zona . In urma interventiei s-a constatat faptul ca un tanar de 20 de ani a fost înjunghiat  in spate in Clubul Tiki Village in urma unui conflict spontan.

 „În legătura cu aspectele prezentate facem precizarea ca tanarul s-a prezentat la unitatea medicală, reprezentanții acesteia sesizând Poliția. În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 4 Poliție a fost identificat tanarul bănuit de comiterea infracțiunii. Cercetările continua sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a precizat Anca Vîjiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Victima și agresorul nu se cunoșteau. Bănuitul comiterii faptelor este minor iar victima nu are leziuni interne

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here