VIDEO. Momentul în care Cascada Bigăr se prăbuşeste. Ce spun mincinosii de la Romsilva

0
63

Cascada Bigăr din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa s-a prăbuşit luni, în jurul orei 18.00. Momentul a fost filmat și publicat pe pagina de Romsilva pe pagina de Facebook.
Momentul în care cunoscutul obiectiv turistic se prăbuşeste a fost suprins de o persoană ce se afla la faţa locului. Imaginile au fost publicate de Romsilva alături de un mesaj în care dezminte informaţiile apărute în spaţiul public conform cărora cauza prăbuşirii ar fi intervenţia omului în circuitul apei.

Vezi video si reactia Romsilva AICI

Reprezentanţii Regia Nationala a Padurilor – Romsilva susţin că travertinul şi muşchii care s-au acumulat în timp au crescut în dimensiuni şi greutate, iar cascada a cedat sub propria greutate.

Cascada Bigăr din Valea Minişului, Caraş-Severin, a ajuns de câţiva ani unul dintre locurile cele mai vizitate de turiştii români şi de cei veniţi din alte ţări. Cascada a ajuns cunoscută după ce a fost introdusă în mai multe topuri a celor mai spectaculoase cascade din lume. Conform unor date din 2018, cascada este vizitată de peste 100.000 de turişti pe an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here