VIDEO. Petrecere ilegala in Restaurantul La Palia, cu senatoarea cheflie Sosoaca. Chef pana in zori de zi, cu politisti de plastilina in poarta

0
72

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a participat, vineri seară, la o petrecere aniversară organizată în Restaurantul La Palia din Bucium, fara a respecta nicio distanțare socială. Petrecerea a fost întreținută de instrumentiști care au acompaniat invitații, si de “jurnalisti” de curte care au urlat in microfoane, in timp ce senatoarea se alinia la decibeli prin voce libera.

Distrați-vă pentru că viața e făcută ca să fie trăită! La mulți ani tuturor! (…) La mulți ani, România! E cazul să vă treziți odată!”, a transmis senatoarea printre acordurile de manele.

Șoșoacă și ceilalți participanți la petrecere au făcut karaoke pe melodii patriotice cum ar fi ”Noi suntem români” sau ”Treceți batalioane române Carpații”, iar senatoarea a transmis live, pe Facebook, momente din petrecere.

”Hai, bagă-i ceva de români! Bagă-i de români”, s-a auzit vocea senatoarei AUR. Petrecăreții au început să cânte: ”Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici, pe veci, stăpâni”.

Apoi, unul dintre participanții la petrecere, un jurnalist de curte al Sosoancei,  a început să cânte ”versuri” incoerente la adresa lui Raed Arafat, a președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia, în timp ce senatoarea transmite live ”dedicațiile”:

Arafate, Arafate, ai grijă de dragul frate. Neamul românesc e forte, nu se sperie de probleme. Arafate, Arafate, pleacă tu pe la spate, părăsește România că-ți cade fudulia. Arafate, Arafate, România nu va piere!  Iohane, Iohane, ce mai faci tu barosane, cu schiurile umbli, frate, Carmen ta caută-n spate. Arafate, Arafate, grijă mare cu domnul frate, căci Moldova, și Ardealul, și Muntenia, și Banatul, tot românul de la Nistru pân la Tisa te va face să faci uța uța cu căruța pe la doamna Carmenuța”.

https://www.youtube.com/watch?v=bQuBu16kss0

Ulterior live-ului facut de Sosoaca dupa miezul noptii, aceasta a fost intrebata daca a respectat  intervalul orar pana la care este permis accesul inlocaluri, iar aceasta a apelat la niste minciuni puerile.

Am petrecut in acel local pana tarziu. La Iasi este verde. Localul are o capacitate de 200 de locuri, iar noi eram 20. Toata noaptea s-a plimbat politisti pe sub geamurile localului si de abia la 7 dimineta au venit cu tupeu si ne-au intrebat ca de ce ascultam muzica patriotica…Nu, eu am stat panala ora 23, da au venit si au trezit-o pe patroana, ca ea doarme acolo, si au intrebat-o”, s-a incurcat Sosoanca in propriile minciuni.

Pentru a intari imaginea de mahalagioaica antisistem si de individa mereu deasupra legii, senatoarea -sociopata a infirmat pana si faptul ca la microfoane i-au cantat niste betivi ratati.

“Daca vreti sa stiti, aia care cantau nu erau lautari, ci jurnalisti”, a spus Sosoaca.

In fapt, urlatorii care o insoteau pe urlatoarea sefa, erau niste bieti bloggeri care sunt in slujba Sosoancei, atat la nivel de intoxicarea mediatica, cat si de poluare fonica.    

In timp ce aceasta comedianta de doua parale isi facea de cap intr-un restaurant din Iasi, sfidand orice lege, niciun angajat de plastilina al IPJ Iasi nu a avut curajul sa sparga petrecerea ilegala, preferand sa consume benzina, intr-o patrulare cretina pe langa local.  Ulterior acestei petreceri, IPJ nu a confirmat ca ar fi aplicat vreo amenda in acest caz.

Radu SEICARU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here