VIDEO. Scandal la Iasi! O prezentatoare de la Radio Iasi a alungat-o de pe scena Cinema Victoria pe Irina Loghin

0
208

Un incident fara precedent a avut loc in seara zilei de 2 noiembrie, la Cinema Victoria. Invitata de onoare la concertul aniversar al interpretului Ion Macovei, interpreta Irina Loghin a fost alungata la propriu de pe scena, chiar de prezentatoare.
În timp ce Irina Loghin se afla pe scenă, Doina Baciu, pensionara care a prezentat evenimentul, a întrerupt de mai multe ori momentul artistei, în încercarea de a elibera scena, dupa cum se poate vedea si din imaginile surprinse de iesenii aflati in sala.

Vreau doar sa va transmit că în această seară, doamna Doina Baciu, casiera Radio Iasi (cea care din acestea seara a rămas în istorie) este un exemplu care a lăsat un gust amar în prezentarea spectacolului aniversar muzica populara Iași-Cinema Victoria. A alungat de pe scena un artist precum Irina Loghin, a intrat peste dânsa cu un tupeu ce însoțește alte categorii de oameni, probabil fara educație. A umilit un artist roman, o valoare a muzicii noastre! A intrat pe scenă în timp ce doamna Irina cânta. Deși interpreta nu a vrut să plece și a continuat să cânte, spunându-i că are și ea un repertoriu de susținut, Doina Baciu a revenit cu un tupeu extraordinar. I-a spus că mai sunt artiști tineri ce trebuie promovați, că trebuie eliberată scena și a început să prezinte următorul invitat, un no name…citind de pe foaie. Doamna Irina a plecat cu ochii în lacrimi. Eu că și spectator m -am simțit umilită de aceasta doamnă care efectiv tipa la spectatori -cei care au plătit biletul și juca un teatru de mahala. Pacat de cei de la Radio Iasi ca o au în trust și o lasa să meargă mai departe fără  cei 7 ani de acasă!”, a declarat ieseanca Ramona Ioana.


Doina Baciu este angajată a Radio Iași, prezentatoare a unei emisiuni în care sunt difuzate diferite melodii ale interpreților de muzică populară. In trecut, aceasta a fost lucratoare la BNR.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here