A fost lansata Psiholog.app, prima platforma de soluții inovatoare și personalizate pentru sănătatea mintală

0
124

La Iasi a fost lansata platforma PSIHOLOG.APP, un pas semnificativ pentru a face îngrijirea  și sprijinul pentru sănătatea mintală și echilibrul  emoțional mai accesibile.

Începând cu 25 octombrie 2023, website-ul  www.psih olo g.a pp  este public și oferă utilizatorilor oportunitatea de a-și testa gratuit  nivelul  de anxietate și de a accesa nelimitat pe bază de abonament -, exerciții personalizate de gestionare a anxietății.

PSIHOLOG.APP a luat naștere din dorința de a răspunde la o necesitate semnalată în societatea noastră: aceea de a recunoaște și conștientiza nivelul de stres, anxietate și îngrijorare cu care

ne confruntăm în diverse etape ale vieții noastre, oferind  în același timp instrumente validate de un psihoterapeut și psiholog clinician pentru a le aborda și gestiona.

Testele gratuite și exercițiile PSIHOLOG.APP sunt certificate de Asistent universitar dr. Cristina Maria Tofan.

Activitate profesională și științică:

 1. 1. Cercetător științific doctor

ACADEMIA ROMÂNĂ FILIALA IAȘI

Institutul de Cercetări Economice și Sociale  „Gh. Zane”, Colectivul Psihologie și Științele

Educației

 1. Asistent universitar doctor

Departamentul de Sociologie, Asistență Socială  și Resurse Umane, Facultatea de

Filosofie  și Științe Social-Politice, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România

 1. 3. Psihoterapeut și psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România (cod

CPR 20512)

Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană, Iași, România

 1. 4. Doctor în Psihologie

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din

Iași, România

PSIHOLOG.APP oferă:

 1. 1. Teste de autoevaluare gratuite: Utilizatorii au oportunitatea de a completa oricând chestionarele de evaluare. Interpretarea testelor este, de asemenea, gratuită.
 2. Exerciții  personalizate: Au rolul de a ajuta utilizatorii să conștientizeze, înțeleagă și depășească stările de anxietate.
 3. 3. Abonament lunar accesibil: Cu doar 50 RON pe lună, utilizatorii vor avea acces nelimitat la toate exercițiile.
 4. 4. Acces gratuit  și permanent la istoricul personal: Utilizatorii au posibilitatea de a-și urmări  progresul, consultând în orice moment rezultatele la testele de autoevaluare și la exercițiile pe care  le-au  efectuat.
 5. 5. Sprijin profesional: Sfaturi, ghidare, sesiuni de psihoterapie sau consiliere psihologică din partea unor psihoterapeuți și consilieri psihologici certificați. Utilizatorii care  solicită ajutor de specialitate vor fi puși în contact cu specialiști verificați și recomandați de PSIHOAPP. Costul ședințelor de psihoterapie sau consiliere psihologică este cel stabilit de profesioniști. Nu există comisioane suplimentare.
 6. 6. Satisfacția utilizatorilor: Suportul tehnic și confidențialitatea experienței utilizatorilor pe platforma PSIHOAPP sunt garantate de o echipă de profesioniști în programare, comunicare și dezvoltare personală.
 7. 7. Acces la pachete noi de teste și exerciții: Echipa PSIHOAPP va dezvolta constant platforma, adăugând conținut nou care  răspunde diferitelor provocări din domeniul sănătății mintale.

“PSIHOLOG.APP reprezintă o comunitate dedicată îmbunătățirii stării de bine a utilizatorilor. Cu un angajament puternic față de confidențialitate și calitate, ne dorim să aducem mai multă lumină în lumea  sănătății mintale”, a declarat as.univ.dr. Cristina Maria Tofan.

Pentru mai multe informații sau pentru a vă abona la PSIHOLOG.APP, vizitați website-ul www.psiholog.app

Contact pentru presă: Raluca Botez Marketing Manager

raluca@psiholog.app

0746 795 603

www.psiholog.app

PSIHOLOG.APP este o platformă online dedicată îmbunătățirii sănătății mintale prin teste de autoevaluare gratuite, exerciții personalizate și sprijin de la psihologi certificați. Cu un abonament lunar accesibil, această platformă a fost creată pentru a face îngrijirea  sănătății mintale mai accesibilă și eficientă pentru toată lumea.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here