VIDEO. “Telectualul” Costel Alexe, surprins in timp ce jupoaie din nou limba engleza „ To-ta-litarian Regims of… bam-bam-bam”

0
69

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, păstrat de PNL în partid deși e trimis în judecată sub acuzația de luare de șpagă, este protagonistul unui moment hilar, care arată necunoașterea limbii engleze.
Alexe s-a poticnit când a încercat să citească de pe foaie numele în engleză al unei asociații în care CJ Iași este membru fondator – Asociația ATRIUM Arhitecture of Totalitarian Regimes of the 20th Century in Europe and Urban Memory, potrivit imaginilor publicate de Ziarul de Iași.

După ce s-a chinuit să citească primele cuvinte în engleză, Alexe s-a lăsat păgubaș și a rezumat denumirea cu o serie de interjecții: ”Bam bam bam”. Votul consilierilor județeni a continuat nestingherit, fără nici o pauză în ședință.
Alexe a mai trecut în 2020 printr-un episod similar, când era ministru al Mediului. El a încercat să susțină un discurs în limba engleză la un eveniment din Madrid dedicat protecției climei, rezultatul fiind o înșiruire de cuvinte fără înțeles.
În CV-ul său oficial, Alexe a menționat că stăpânește limba engleză la nivel de ”utilizator independent”.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here